Las Playitas

Las Playitas är en ort för dig som önskar en lugn semester där välbefinnande, vackra sandstränder och ett underbart klimat ingår. Här bor ca 300 människor, vilket ger en behaglig och mysig atmosfär. Den lilla hamnen inbjuder till romantiska promenader och besök på äkta, kanariska restauranger eller caféer.

Las Playitas på Fuerteventura

Du hittar även några affärer och butiker i Las Playitas. Du kan enkelt kombinera din lugna vistelse i Las Playitas med att besöka den större staden Gran Tarajal, som bara ligger 4 kilometer från Las Playitas.

Tycker du om träning och rörelse finns flera möjligheter till detta på den närbelägna resorten Playitas Resort. Här finns nämligen Fuerteventuras största sport- och aktivitetsanläggning som passar hela familjen! Du kan till exempel träna spinning, bodytoning, yoga eller pilates.

I området på Playitas Resort finns även tennisbanor och varje morgon kan man vara med på morgongymnastik. På resorten finns fyra olika pooler där en rad olika vattenaktiviteter erbjuds, så som exempelvis vattenaerobics. Vid havet kan du ansluta dig till en dykskola, segla, åka vattenscooter eller surfa. Vill du hellre röra dig uppe på land finns ett flertal vandringsleder och löpsträckor som tar dig upp i de omgivande bergen. Det finns även cyklar att hyra, för den som önskar att ta sig fram på detta sätt i den utmanande terrängen.

På Playitas Resort, som är hela en miljon kvadratmeter stort, finns tre olika boendealternativ. Antingen bor du på Playitas Hotel, på det mysiga Playitas Aparthotel eller det lyxiga Playitas Villas där du får en egen pool. Väljer du att spendera din semester på Playitas Resort får du både aktivitet och närheten till den mysiga fiskebyn Las Playitas. Möjligheten att bo i Las Playitas och bara besöka den aktivitetsfyllda resorten, är ett annat alternativ!