Fuerteventura hotell

Det finns hotellFuerteventura som passar alla plånböcker och smaker. Beroende på din budget och dina önskemål, kan du välja mellan att bo på allt från femstjärniga lyxhotell till bungalows. Det är vanligt att bo i mindre hotellägenheter, så kallade studios, på Fuerteventura. Dessa är perfekta om du reser med familj eller bara vill ha lite mera utrymme. Tänk på att priserna för hotell kan variera ganska mycket beroende på säsong och var du bokar ditt boende.

Är du ute efter ett billigt boendealternativ på Fuerteventura rekommenderas till exempel det mysiga Castillo Beach Park. Detta ligger i Caleta de Fuste och här kostar en mindre, tvåstjärnig studio från cirka 170 kronor och uppåt per natt. Det lägre priset gäller framför allt under januari månad.

I Caleta de Fuste hittar du även det trestjärniga hotellet Caleta Garden Apartments. Detta hotell passar utmärkt om du reser med familj då det både har barnpool och lekplats. Ett rum här kostar från cirka 220 kronor och uppåt per natt.

Är du ute efter ett lite lyxigare hotell på Fuerteventura, finns bland annat det fyrstjärniga Solvasa Geranios Suites Aparthotel. Här betalar du från cirka 750 kronor och uppåt per natt för ett rum. Detta hotell ligger vackert beläget precis vid havet och erbjuder bland annat spa, gym, tennisbanor, pianobar och givetvis härliga pooler.

De allra lyxigaste, femstjärniga hotellen på Fuerteventura kostar i vissa fall faktiskt inte mer än ett fyrstjärnigt. Du kan till exempel bo på Geranios Suites & Spa i Caleta de Fuste för endast 700 kronor och uppåt per natt.