Golf i Fuerteventura

Gillar du att spela golf, då är Fuerteventura rätt resmål för dig! Hit kommer flera tusen människor varje år för att spela golf på de väl underhållna golfbanorna liksom njuta av solen och klimatet. På Fuerteventura Golf Resort hittar du öns populära golfbana. Resorten ligger i anslutning till semesterorten Caleta de Fuste som ligger på Fuerteventuras östkust. Öns huvudstad ligger inte långt därifrån, precis som flygplatsen. Du kan alltså enkelt ta dig från flygplanet till Fuerteventura Golf Resort, för att bara några timmar senare spela golf!

Fuerteventura golf

Fuerteventura Golf Resort utgör det absolut största grönområdet på hela Fuerteventura med sina 1 500 000 kvadratmeter. Här finns inte bara golfbanor utan även en uppsjö restauranger, ett shoppingcenter, ett spa samt flera hotell. Du kan även köpa en egen lägenhet, bungalow eller villa i anslutning till golfbanan.

Den behagliga medeltemperaturen på 22 grader året runt, gör Fuerteventura till en perfekt destination för golfare. Fuerteventura Golf Resort är Fuerteventuras första 18-hålsbana och var till och med värd för Spanish Open år 2004. Här spelar du golf med en fantastisk utsikt över Atlanten, samtidigt som du rör dig mellan svajande palmer och naturliga hinder. Det kostar 70 euro att spela 18-hålsbanan, oavsett när på dagen du spelar.